Образование в чужбина

Вие сте в 10, 11 или 12 клас. Имате идея и желание да продължите с образование в чужбина след завършване на средното си образование.

В коя дестинация/държава? Каква специалност? Какво ми трябва за да имам реални шансове за прием? Какъв успех ще ми трябва от Дипломата? А кога е най-добре да започна с подготовката за езиков сертификат? А какъв да бъде той?

Много въпроси и също толкова много отговори…

Опитът ни, за тези повече от 10 години като консултанти в сферата на висшето образование в чужбина и чуждоезиковата подготовка ни е научил на няколко много важни неща : първо – изискванията и процедурите по прием динамично се променят от година на година и често пъти информацията  в интернет, а и на сайтовете на самите универсиети е противоречива; второ – за да постигнеш дадена цел, следва да имаш потенциала, амбицията и да положиш усилия това да се случи. Често пъти учениците, а и техните родители се залъгват, че има време и оставят нещата за последния момент, когато е вече късно за реакция или ще се изискват много усилия, за съжаление не винаги с положителен резултат.

Ако искате да разберете кои са вашите силни и слаби страни и каква специалност/и биха ви подхождали един каререн тест би могъл да ви бъде от полза. Не са редки случаите на грешен избор, който в последствие води до отказ от обучението в чужбина или завършване с посредствен резултат, невъзможност за реализация на пазара на труда и като цяло – с НЕУДОВЛЕТВОРЕНОСТ.
Тук бихме могли да ви помогнем с БЕЗПЛАТЕН кариерен тест PROSPERA!

Ако желаете да се информирате и планирате подготовката си за сертификат, ориентация за възможности и програми за обучение в чужбина или по-нататъшните стъпки в процеса на кандидатстване за продължаване на образованието в чужбина следва да се свържете с нас за да можем да планираме час за

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ – образование в чужбина, в удобно за двете страни време.

Времетраене: 45 мин. (макс.: 1 час). Ако ни посетите без предварително записан час, не можем да гарантираме, че ще ви отделим време на момента, предвид натовареното ни ежедневие.


 НАПРАВЕТЕ СВОЯТА РЕЗЕРВАЦИЯ за час за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ-ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА он-лайн СЕГА!


Предвид запитвания и често невъзможност кандидатитите от други градове да пътуват (особено през седмицата в работното време на офиса) до Варна провеждаме и БЕЗПЛАТНА ОНЛАЙН консултация по образование в чужбина – 30 мин. Провежда се по Skype или FB Messenger в удобно и за двете страни време ! ю

Моля заявете консултация, като добавите ms.diamandieva във вашия Skype и в поканата визирате: Име, Фамилия – Град – Желана дата и час за консултация. Ние ще потвърдим в срок от 24 ч. и ще планираме провеждането.

Ако имате приятели, с които бихте желалли да учите в един и същи университет или имате въпроси по кандидатстудентските процедури, свържете се с нас, за да планираме среща с вашата група на удобно и за двете страни място.