Чуждоезиково обучение при нас

Мис Диамандиева ООД е специализирана в чуждоезиково обучение на английски език – подготовка за сертификати IELTS, iBT TOEFL и Cambridge, General English и подготовка за матура/ДЗИ.

Стартирайки през 2007 г. интереса към езиковите сертификатите беше ограничен предимно до най-популярния към момента iBT TOEFL и в редки случаи сертификатите на Cambridge. Изпитните центрове за  iBT TOEFL беха достатъчно на територията на Варна, а изпитни дати имеше по няколко за всеки месец, което даваше и въможност да се планира подготовката към различни дати. Обучението беше предимно в малки групи – 4 до 6 човека.

През 2013 г. Британски съвет България предприе широка кампания за навлизането и полупяризирането на IELTS в България. От 2013 г. станахме партньор по Addvantage. Към днешна дата може да се каже, че IELTS е предпочитан формат от повечето кандидат-студенти за образование в чужбина, а така също и за тези които изскат да се разлизират на пазара на труда в чужбина.

За съжаление изпитните дати за Варна и към днешна дата са малко – по 2 в пролетно-летния сезон и 2 през есенно-зимния сезон. Но пък всеки месец има дата за изпит в София, така че планираме обучението съобразно тях, за тези които се нуждаят от резултат по-рано.

През последните 3 години се фокусирахме в индивидуално обучение и експрес трейнинг за да има възможност да се съобразим с индивидуалните въможности на всеки един обучаем, въможно по-бързо да невлезе в тематиката и да реализира на по-късен етап възможно по-висок резултат, независимо кой от предланите изпити/сертификати е избрал IELTS, iBT TOEFL или Cambridge CAE.